Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
ORTADA KALDIK


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Amerika, PYD ve unsurlarına ağır silah vereceğini deklere etti. Biz ise gidip babalarına şikayet etmekle karşılık verdik.

Rusya rejim yanlısı tutum ve yatırımlarından asla taviz vermiyor. Üs kurup, havaalanı yapıp, o uçaklarla masum sivilleri öldürüyor.

Biz ise resmen ortada kaldık. Amerika'ya yanaşırsak, PYD ile ittifak etmek zorunda kalıp kendi ülkemize ve değerlerimize ihanet edeceğiz.

Rusya ya yanaşırsak ESED kardeşimizle ittifak yapıp kimyasal katliamlara ortak olacağız. İran zaten bize ebedi düşman.

Elimizde kala kala ÖSO kaldı. Onunda birçok kanadının IŞİD den farkı yok. Üstelik gelişen konjonktürde akıbeti meçhul bir durumdalar

Demek ki ne Amerika ne de Rusya ile dost olunmazmış. Bu durumları, düşmeden önce görmek ve önlemleri kimseden icazet almadan kendi kararımızla almak akıllı devlet adamlığı işidir.

Kendimiz olmalıyız. Kimseyle kavga etmeden, çok şeyler beklemeden, ödün vermeden, çalışarak ve bilimsel çalışmalar yaparak bir an önce, sanayi de, üretimde, teknolojide, kendi ayakla-rımızın üzerinde durmamız lazım.

Savaş bizi yıkıma götürür, ülke olarak elimizin tersi ile ittiğimiz Türk cumhuriyetlerinden başka dostumuz kalmadı. Komşularımızla sıfır sorun diye çıktığımız yolda komşularımızla düşman olduk, yetmedi ve bütün Avrupa ülkelerini kendimize düşman ettik.

Bu şekilde ve bu kadar hezeyan ile ülke yönetilemez. Cahil biri olarak iddia ediyorum ki, vallahi sizden iyisini yapabilirim. En azından ona buna sataşmam.

Sevgisizlik, badiretsizlik ve nefretin bizi getirdiği noktada resmen ortada kaldık. Böyle giderse ki öyle gözüküyor, ihracat biter, yatırım azalır, istihdam azalır ve ülke sıkıntıya girer.

Gelin hep beraber fabrika ayarlarımıza geri dönelim. Demokrasiye, insan haklarına ve özgürlüğe doğru yelken açalım. Ülkemizi top yekün bir çalışma ile her alanda söz sahibi olabilecek dereceye getirelim..Kalın sağlıcakla



Bu yazı 1129 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI